Bokbloggsjerka – Det här med plats…

vaknade en timme innan jag egentligen tänkt kliva upp så idag finns det lite tid att svara på veckans bokbloggsjerka där frågan lyder: hur du får plats med alla böcker?

Det underlättar att jag inte har lika många böcker som jag sett andra bokfantaster ha, ca 500st har jag men ändå börjar jag känna att jag har för många för att kunna ha den ordning jag skulle vilja ha. Jag har bokhyllor i sovrumet och i vardagsrummet och har sedan vi flyttade i juni förra året skaffat fler bokhyllor men nu är smärtgränsen nådd, mer möbler får inte plats. Så snart blir det nog dubbla rader som gäller, eller får jag bli bättre på att rensa i hyllorna och bara spara sådant som jag verkligen gillade.

20 reaktioner på ”Bokbloggsjerka – Det här med plats…

  1. Ibland går hyllorna inte riktigt ända upp i taket, då kan det finnas lite utrymme däruppe att trixa med för att få in fler böcker…

  2. Det är nästan lika illa hos oss. Vi kan trycka in två smala Billy-hyllor till sedan är det stopp. Tur att jag rensar och ger bort emellanåt. Värre är det med alla våra filmer eftersom maken inte vill skiljas från en enda.

  3. Det får inte plats med fler bokhyllor hos oss heller så jag har börjat rensa kontinuerligt och behåller bara mina favoriter, signerade ex och böcker som har någon annan speciell betydelse för mig

  4. jag försöker rensa lite grann, men nu börjar det snart bli dubbla rader i mina hyllor oxå, eller högar…och de olästa lär hamna i kartonger så de lästa får stå framme..

  5. Jag äger inte speciellt många böcker, jag är en sån som lånar jättemycket böcker istället. Trots det så har jag ändå svårt att få plats med alla böcker 🙂 trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s