Jag lottar ut signerad sommarläsning

Tävlingen är avslutad och mail har skickats till vinnarna.

Jag älskar feelgoodromaner, särskilt nu när sommaren gjort sin entré och varför inte sprida glädjen vidare? Så för att fira pocketsläppet av En sommar på luffen av Eli Åhman Owetz har jag nu fått möjligheten av Pocketförlaget att lotta ut tre signerade exemplar av boken till er läsare.

Allt ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att lämna en kommentar för att visa ert intresse, kom ihåg att ange en giltig mailadress så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. Tävlingen pågår till och med 4/6 och sedan kommer jag att dra tre vinnare.

9789175791784-185x300En sommar på luffen.
En vild idé … När trettioårskrisande Anna-Lisa ramlar över romanen ”Vägen till Klockrike” på en loppis tar hennes liv en ny vändning. Hon fascineras av berättelsen om luffaren Bolle och bestämmer sig för att själv gå på luffen i Sommarsverige. Skaffa sig mat och husrum genom att måla staket och klippa gräs. Tjäna pengar på det hon är allra bäst på, att fynda dyrgripar på loppis och sälja vidare. Fundera över vad hon vill göra med resten av sitt liv.

Och kanske finns där ute någonstans en kille för henne?

En omöjlig man…. Men den flirtiga raggaren som ger Anna-Lisa lift i sin risiga Cheva är verkligen så långt från drömkillen man kan tänka sig. Hur kan någon vara så irriterande?

En sommar som förändrar allt …När luffen går mot sitt slut har Anna-Lisa vandrat många mil genom Roslagen, Norduppland, Bergslagen och Östergötland. Hon har mött både snälla och farliga människor, jobbat sig fram och sovit under stjärnorna.

Och tagit ett beslut som förändrar hela hennes liv.

 

Annonser

7 reaktioner på ”Jag lottar ut signerad sommarläsning

  1. Men åh vad kul! Boken låter skoj så jag vill gärna vara med i utlottningen! Skickar min mailadress till din mail!
    Ha det bra! 🙂

  2. Ping: Påminner om min utlottning  | Bokfrossa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s