Bokbloggsjerka: Läsning som lockar

bokbloggjerkaDet var ett tag sedan jag var med i en jerka, helgerna de senaste veckorna har mest ägnats åt att åka runt och kika på bilar men förra veckan köpte vi en ny liten pärla så inget mer flängande mellan bilhandlare nu vilket känns sååå skönt! I veckans bokbloggsjerka ställer Annika frågan: Vad är du mest sugen på att läsa just nu (oavsett om du har boken/novellen/dikten/etc. i din ägo eller ej).

Fredagar brukar traditionellt vara dagen då jag väljer en ny efterlängtad bok att läsa under helgen, en speciell helgläsning som vanligtvis är någonting fantasyaktigt. Jag insåg för ett tag sedan att jag missat att en av mina favoritförfattare, Patricia Briggs, kommit ut med en ny bok i hennes urban fantasyserie Mercy Thompson och har nu fått tag i den så det är vad jag är mest sugen på att läsa för tillfället och jag tänkte påbörja den ikväll om inget kommer emellan.

Här nedan har vi en kort sammanfattning av serien ifråga.


25776210”Mercedes is a Volkswagen mechanic living in the Tri-Cities area of Washington. Her Native American heritage has gifted her with the ability to take the form of a coyote at will. She’s surrounded by far more powerful supernatural beings, including werewolves, vampires and an assortment of fae.”

Hoppas ni får en trevlig helg!

17 reaktioner på ”Bokbloggsjerka: Läsning som lockar

  1. Jag brukar inte läsa fantasy, och har inte läst någon av Patricia Briggs böcker. Det kanske kan bli min utmaning för året, att läsa fantasy. Jag var till exempel väldigt skeptisk till Twilightfilmerna, men sedan gillade jag dem så mycket att jag såg allihop direkt när de kom på bio, så man kan ju ändra sig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s