Bokbloggsjerka – Ljudböcker

bokbloggjerkaSå här lite i sista minut har jag äntligen lite tid och ro till att sitta och svara på veckans bokbloggsjerka och den här gången undrar Annika: ”Vilken är din favorit när det gäller ljudböcker (bok, uppläsare eller både och)?”

Jag är ganska ny på det här med ljudböcker och har inte tagit mig igenom så många hittills. Det var när jag satt fast på en buss en timme om dagen som jag började lyssna på den brittiska Harry Potter som Stephen Fry läser och det är nog fortfarande min favorit men jag har fler jag gillar som jag upptäckt när jag tröttnade på att bara lyssna på musik när jag var ute på mina promenader. How to train your dragon av David Tennant är också riktigt bra, han läser böckerna så roligt att jag flera gånger kommit på mig med att småfnissa för mig själv. Just nu håller jag på att lyssna på Jim Butchers The Dresden Files som James Marsters (Spike från Buffy) och det är också en match made in heaven, serien är en av mina favoriter och James Marsters är som gjord för att läsa denna.

Ni märker kanske att det är böcker på engelska jag nämner och det är helt enkelt för att jag ännu inte hittat några på svenska jag gillar och jag har även av någon anledning en ovana att sluta lyssna på svenska uppläsare så än så länge har jag inte tagit mig igenom en hel svensk bok.

En reaktion på ”Bokbloggsjerka – Ljudböcker

  1. Stephen Fry finns på min lista också 🙂 Jag måste kolla in de andra, speciellt Marsters, jag har just tänkt mycket på Buffy på sistone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s