Top Ten Tuesday – Sommarläsning

toptentuesdayTop Ten Tuesday är ett stående inslag hos bloggen The Broke and the Bookish. Nu var det länge sedan jag hann eller orkade skriva sådana här inlägg men nu när jag ändå så smått började packa ihop lite böcker till midsommarhelgens stugvistelse tänkte jag att det passade perfekt att hoppa på det igen den här veckan när temat är tio böcker på sommarens läslista. Här har vi tio av de böcker jag tänker att jag ska försöka hinna med i sommar.

20150616_100333
Ja, ni ser ju själva vilka böcker jag tänker försöka läsa. Män utan kvinnor av Haruki Murakami och Badortsmysteriet av Agatha Christie har jag börjat men usch så segt det går, jag lyckas inte riktigt komma in i dem. Män utan kvinnor upplever jag som ganska torr hittills och jag lyckas inte fastna medan Badortsmysteriet nog främst handlar om att jag inte är van att läsa äldre böcker och därmed inte riktigt känner mig hemma med rytmen och sättet den är skriven på. Jag hoppas att det ska släppa snart…

5 reaktioner på ”Top Ten Tuesday – Sommarläsning

  1. Jag, En är den enda av dessa som jag har läst, och den är bra, men jag tyckte inte fullt lika mycket om den som alla andra tycks ha gjort. Män utan kvinnor har jag tänkt att jag ska läsa någon gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s