Bokbloggsjerka – Dedikeringar

bokbloggjerkaDå var det fredag igen och jag tänkte att jag ska försöka ta tag i bloggandet nu när jag känner att lite av energin börjar återvända i samband med att den blyga solen visat sig flera gånger denna vecka även om smattret mot takfönstret säger att det regnar idag. Högen med lästa böcker som bara väntar på att recenseras växer men jag känner för en mjukstart och vad är då bättre än att börja med en jerka?

Denna vecka undrar Annika följande: Brukar du läsa dedikeringarna som brukar finnas i början eller slutet av böckerna? Vilken är i så fall den mest minnesvärda?

Jag brukar sällan läsa dedikeringarna, särskilt inte om det är långa tack-texter. Någon gång har jag slängt ett öga på dem men då har det oftast varit personliga tack till personer i författarens liv och det säger mig väldigt lite och ger inte mig som läsare någonting så nej, vanligtvis brukar jag inte läsa dem och har inget exempel jag minns. Tyvärr.

15 reaktioner på ”Bokbloggsjerka – Dedikeringar

  1. Jag skumläser först för att se om det är intressant. Är det bara ett långt rabblande av namn brukar jag skippa att läsa det ordentligt, men ibland får författarna till det på ett roligt vis 🙂

  2. Långa dedikeringar skummar jag verkligen igenom, det ska vara en dedikering till alla läsare i sådana fall som ska få mig att stanna kvar i dedikerings-läsandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s