Omslagsonsdag – En massa bokstäver

Det här med bokomslag är lite roligt. Vissa tänker knappt på dem medan andra kan välja att läsa en bok enbart för att den är snygg. Själv är jag någonstans mitt emellan men det är absolut omslaget som först fångar min uppmärksamhet och jag känner mig mycket mer inspirerad att läsa en bok om den är fin. Så att få kika på massor med fina omslag i Bokpotatens omslagsonsdag är ett trevligt inslag i veckan. Den här gången är temat En massa bokstäver.

omslagord1omslagord2omslagord3Sådana här omslag går hem hos mig, ganska enkla där det tydligt syns vilken bok det är frågan om. Risken är förstås att det blir för enkelt och tråkigt men ta Rosornas krig – Stormfågel tex, den har jag hemma och i verkligheten är omslagspappret vackert mörkt guldigt och skimrar fint så den är absolut inte tråkig. Mina favoriter den här veckan blir dock inte den utan Sea of Shadows och Night of Cake & Puppets. Vilket omslag tycker du bäst om?

Annonser

5 thoughts on “Omslagsonsdag – En massa bokstäver

  1. Jag gillar verkligen Shadow and Bone, men Saeculum är också en favorit. Måste dock erkänna att jag inte såg &-tecknet i Night of Cake & Puppets så jag läste Night of Cake Puppets XD Får lite skräckkänsla från omslaget, så kakdockor kändes lite märkligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s