Omslagsonsdag – Hunden efter håren

Det här med bokomslag är lite roligt. Vissa tänker knappt på dem medan andra kan välja att läsa en bok enbart för att den är snygg. Själv är jag någonstans mitt emellan men det är absolut omslaget som först fångar min uppmärksamhet och jag känner mig mycket mer inspirerad att läsa en bok om den är estetiskt tilltalande. Så att få kika på massor med fina omslag i Bokpotatens omslagsondag är ett trevligt inslag i veckan. Den här gången är temat: Hunden efter håren (dvs. bara en massa snygga omslag!)

omslagsonsdag
När det är fritt fram att bara gotta ner sig i en massa snygga omslag är det svårt att välja en favorit. Deep Blue får mig att längta efter att att det ska bli tillräckligt varmt i vattnet för att jag ska våga hoppa i och Witch Fall är egentligen lite kusligt men det är något med färgerna och rörelserna i bilden som jag tycker om. Phoenix har synts på bloggen förut och nu dyker den upp igen, har inte läst boken men älskar verkligen omslaget så det får nog kanske utses till min favorit den här veckan om jag måste välja ut någon bland alla snyggisar. Vilket omslag tycker ni bäst om?

Annonser

8 thoughts on “Omslagsonsdag – Hunden efter håren

  1. Jag både gillar Witch Fall och tycker att det kryper lite i skinnet på mig när jag ser den. Som du säger, den är lite obehaglig men ändå snygg.

  2. Riktigt fina omslag i många färger! Phoenix, The Peach Keeper och Shine har jag hos mig också. Mitt favorit omslag hos dig är nog Deep Blue eller Schasm! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s