Bokbloggsjerka – Skruvade tv-serier/filmer?

bokbloggjerkaDå var det fredag igen en en lyxig ledig sådan. Vädret är skräp men vi ska strax iväg på visningar av sommarstugor med sambons familj som börjar tycka det är dags att byta den nuvarande stugan mot något större. Innan vi sätter oss i bilen tänkte jag först bocka av den här veckans bokbloggsjerka där Annika ställer denna fråga: Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din favoritgenre?

Ingen lätt fråga den här veckan. Jag och sambon ser sååå mycket tv-serier att det är svårt att minnas allt vi har sett några avsnitt av. Är något skruvat brukar det dessutom betyda att jag tycker att det är dåligt och därmed slutar se det och har ännu svårare att minnas det. Fast i och för sig, vi har ju alltid True Blood som jag tycker riktigt bra om trots att jag absolut skulle beskriva den som skruvad, vrickad, knäpp…

True-Blood

Annonser

16 thoughts on “Bokbloggsjerka – Skruvade tv-serier/filmer?

  1. Tänkte på samma vad skruvat betyder, och ser det som ett lätt negativt ord. Jag svarade, liksom du och många andra, också True Blood, men anser inte heller att den är sååå negativ att jag slutar se på serien!

    Började fundera om LOST är lite skruvad… Men vet inte, så bara första säsongen och typ två avsnitt av andra säsongen och tyckte att den var skitkass då. Men Eraserhead är skruvad kom jag på nu! David Lynch! Jag tål den inte, troligen för att jag inte var mogen att se den förut för typ 7 år sedan.

  2. True blood är inte min typ av serie, så den har jag aldrig sett, annars är jag sådan att jag ofta gillar det skruvade, det är då det kan bli oväntade vändningar och överraskningar!

  3. Jag har sett en tre-fyra säsonger av True Blood och måste hålla med om att den är skruvad 🙂 Jag får känslan av att de vill testa vad man kan göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s