Nytt i bokhyllan v. 14

20140404_121646

”Nu har du mycket att läsa”, konstaterade brevbäraren och lämnade över två paket från Modernista som innehöll Prodigy och Fågelmannen. Tack så mycket!

Prodigy
”Det har gått en vecka sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.

Desperata efter hjälp vänder de sig till Patrioterna – en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går Patrioterna att lita på? Eller har de själva, utan att inse det, blivit brickor i det mest fruktansvärda av politiska spel?

Prodigy är den efterlängtade uppföljaren till Legend, och andra delen i Marie Lus Legend-trilogi.”

Fågelmannen
”En ung och ambitiös kriminalkommissarie som Jack Caffery får inte låta sig chockeras. Men en morgon kallas han till en öde utkant av sydöstra London, där fem svårt sargade kvinnokroppar påträffats, alla märkta med samma fasansvärda signatur: en liten fågel insydd i bröstet. Bara en tidsfråga innan den här nekrofila seriemördaren slår till igen.Men det står heller inte rätt till med poliskollegorna och deras rasistiska politik. Ännu värre är familjeproblemen han aldrig kunnat lösa: mysteriet med hans försvunna bror. Jack har sitt förflutnas demoner att kämpa mot, samtidigt som han mer eller mindre ensam ska jaga århundradets värsta psykopat.”
Annonser

3 thoughts on “Nytt i bokhyllan v. 14

  1. Pingback: Månadssummering – April 2014 | Bokfrossa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s