Bokbloggsjerka – hålla reda på sin läsningen

bokbloggjerkaFredag och bokbloggsjerka. Den här veckan är frågan: Hur håller du reda på alla böcker som du har läst? Förlitar du dig helt på din blogg eller har du en backup plan att dela med dig av?

Tyvärr har jag ingen fiffig backup plan att dela med mig av för det är det jag har goodreads till. Sedan januari 2010 har jag registrerat alla böcker jag läst där och tycker det fungerar jättebra. Visst har jag sneglat på Book Collector men än så länge har jag inte riktigt känt behovet men jag har en känsla av att det förmodligen kommer att ändras, tog hem trailversionen och även om jag inte tycker mig behöva det så verkar det roligt och ibland räcker det som skäl.

Annonser

19 thoughts on “Bokbloggsjerka – hålla reda på sin läsningen

  1. Blogg och goodread, check. Book collector? Hrm, får kolla upp det. 🙂 Själv slarvar jag med det där att skriva ner titlar, inbillar mig att jag ska minnas det i alla fall…

  2. Jag har BookCollector, ibland tycker jag dock bara att det är jobbigt att fylla i alla uppgifter.. men det är smidigt att snabbt fylla i statistik. Kan dock tänka mig att man skulle kunna fixa liknande själv i Excel 🙂

  3. Jag är hopplös på att komma ihåg vad jag läst. Händer ofta att jag köper en ny bok och efter några kapitel inser jag att jag redan läst den… Jag behöver hjälp för minnet. Jag kör excel, funderar på Book Collector och numer recenserar jag alla böcker jag läser på min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s