Minirecensioner 3 x paranormal

thecareandfeedingofstrayvampiresThe Care and Feeding of Stray Vampires – Molly Harper (Half Moon Hollow, #1)
Det här var en typisk Molly Harperbok, trevlig, lättsam, okomplicerad paranormal romance skriven med glimten i ögat. Iris har ett företag som går ut på att hjälpa vampyrer med dagtidsärenden de själva inte kan uträtta. En dag snubblar hon, bokstavligt talat, över en av sina nya klienter. Någon har försökt döda honom och han mutar henne att låta honom bo hos henne under tiden han försöker ta reda på vem som är ute efter honom.

 

howtorunithanakedwerewolfHow to run with a naked werewolf – Molly Harper (Naked Werewolf #3)
Här har vi klichéer efter klichéer. En kvinna, Anna, räddar en snyggig till varulv, Caleb, men hon är på flykt från ett kräk till exman så det övernaturliga stödet visar sig vara bra att ha. Självklart slår det gnistor om dem. För mig funkade det dock, i vanlig ordning lyser den humoristiska undertonen igenom och gör att det inte känns fåningt för mig. Vill man någon gång läsa paranormal romance som inte tar sig själv på något allvar och får en att le så är Molly Harper någon man bör ta sig en titt på.

 

kittyandthemidnighthourKitty and the midnight hour (Kitty Norville #1) – Carrie Vaughn
Kitty blev biten och förvandlad till varulv mot sin vilja och försöker hålla det dolt för alla utanför flocken. På nätterna arbetar hon som DJ och lite av en slump förvandlars hennes sändning till en rådgivningshow angående allt övernaturligt. Sändningen är så framgångsrik att den blir ett stående inslag men alla är inte helt glada över att hon pratar så fritt om vampyrer och varulvar. Självklart dyker det upp en sexig varulvsjägare med. Den här är jag kluven till, jag tror serien har potential men första boken var jobbig ibland för Kitty är så obehagligt kuvad av männen i varulvsflocken. Mot slutet blir det annorlunda och jag är lite nyfiken på om hon kan växa som karaktär i nästa bok.

Annonser

2 thoughts on “Minirecensioner 3 x paranormal

  1. Pingback: 3*Minirecensioner – Fantasy/Urban Fantasy/Paranormal Romance | Bokfrossa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s