Bibliotekslån #2

Det är intressant att se vad folk har för bibliotekslån hemma så jag tycker vi fortsätter på ”Show me your biblolån”. Kommit till lite sedan sist men tre böcker är fortfarande kvar, håller just nu på att läsa Överenskommelser och imorgon åker vi ut till stugan där vi blir kvar till söndag- eller måndag kväll så förhoppningsvis ska jag hinna beta av bokhögen lite. Vad har ni för böcker hemma?

20130717_122956

Annonser

2 thoughts on “Bibliotekslån #2

  1. Jag är ju en bokköpare av rang; jag vill ÄGA mina böcker! Med tidens gång har detta dock inneburit att jag numera har en massa böcker i mina hyllor som jag inte längre finner fullt lika intressanta… Har plockat ihop ett gäng som jag har sålt/ska sälja på loppis, men så ramlade jag över Facebookgruppen Ge bort en bok!, där jag fick tipset att placera ut väl valda böcker med en liten hälsning, på platser där en (förhoppningsvis) glatt överraskad medmänniska kan hitta den, och idag har jag placerat ut min tredje bok!
    Dessutom kan en ju arrangera en ”bokbytarlåda” på en väl vald plats, där förbipasserande kan ta en bok och själv lämna en i utbyte, om hen vill.

    När jag var liten så åkte jag ofta med mamma till biblioteket och lånade böcker, men tyvärr så var det ofta de inte hade de böcker jag allra helst hade velat låna; kanske var det där min bokägarmani grundades? Numera har jag dock en förmåga att glömma bort att lämna tillbaks de böcker jag lånar, med böter som följd..:/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s