Jeaniene Frost på svenska

För ett tag sedan skrev jag att det var synd att det finns så lite urban fantasy och paranormal romance översatt till svenska för den lite vuxnare publiken. Vad jag då missade var att en av mina favoritförfattare inom området, Jeaniene Frost, faktiskt finns att få tag i på svenska. I hennes Night huntress serie som handlar om halvvampyren Cat och vampyren Bones har tre böcker hittills getts ut på svenska och den fjärde ser ut att släppas i slutet av juli.

Halvvägs till graven
Med ena foten i graven
Där graven tar vid
Dömd till en tidig grav

Låt inte de lite tramsiga titlarna avskräcka er, serien är riktigt underhållande!

halvvags_till_graven-frost_jeaniene-21233825-frntl

Halvvampyren Catherine Crawfield jagar odöda och är ute efter hämnd! Förhoppningen är att en av vampyrerna hon fångar ska vara hennes pappa – mannen som förstörde mammans liv. Jakten får emellertid ett abrupt slut när hon tillfångatas av Bones; en huvudjägare … som också är vampyr.

I utbyte mot att Bones hjälper henne att hitta pappan går Cat med på att bistå honom i sökandet efter de blodsugare som lämnar ett spår av människokroppar efter sig. Konstigt nog verkar Bones inte ha några planer på att sätta tänderna i hennes hals, och Cat börjar undra om det kanske finns vampyrer som är goda, trots allt. Bones är väldigt frestande – trots att han saknar puls – men det är inte läge att slappna av och förverkliga de fantasier han ger upphov till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s